Acasa Rugaciunea de dimineata Rugaciunea de dimineata: Ce sa spui imediat ce te trezesti!

Rugaciunea de dimineata: Ce sa spui imediat ce te trezesti!

de Parintele Arsenie

Rugaciunea de dimineata. Imediat ce te trezesti ar trebui sa rostesti aceste rugaciuni. Iti va merge bine toata ziua

Rugaciunea de dimineata

Binecuvantat este Dumnenzeul nostru totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor, miluieste-ne pe noi. Amin.

Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie.

Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.


Rugaciunea de dimineata. Imediat ce te trezesti ar trebui sa rostesti aceste rugaciuni. Iti va merge bine toata ziua

Rugaciunea de dimineata

Binecuvantat este Dumnenzeul nostru totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor, miluieste-ne pe noi.

Amin.

Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie.

Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin

Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi. Doamne, curateste pacatele noastre. Stapane, iarta faradelegile noastre. Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru numele Tau.

Doamne miluieste. (de 3 ori)

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor.

Amin.

Rugaciune de dimineata Arsenie Boca

Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-ma ca astazi toata ziua sa ma lepad de mine insumi, ca cine stie din ce nimicuri mare vrajba am sa fac si astfel, tinand la mine, sa Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-mi ca rugaciunea Preasfantului Tau nume sa-mi lucreze in minte mai mult decat fulgerul pe cer, ca nici umbra gandurilor rele sa nu ma intunece, caci iata pacatuiesc in tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi, ca umblam impiedicandu-ne prin intuneric. Patimile au pus tina pe ochii mintii, uitarea s-a intarit in noi ca un zid, impietrind in noi inimile noastre si toate impreuna au facut temnita in care Te tinem bolnav, flamand si fara haina, asa risipind in desert zilele noastre, umbriti si dosaditi pana la pamant.

Doamne, Cel ce vii intre oameni in taina, ai mila de noi si pune foc temnitei, aprinde dragostea in inimile noastre, arde spinii patimilor noastre si fa lumina sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi, vino si Te salasluieste intru noi, impreuna cu Tatal si cu Duhul Tau cel Sfant. Caci Duhul Sfant se roaga pentru noi cu suspine negraite, cand graiul si mintea raman neputincioase.

Doamne, Cel ce vii in taina, ai mila de noi, caci nu ne dam seama cat suntem de nedesavarsiti si cat esti de aproape de sufletele noastre si cat ne departam noi prin pacatele noastre.

Ci lumineaza lumina Ta peste noi, ca sa vedem lumina prin ochii Tai, sa traim in veci prin viata Ta. Lumina si Bucuria noastra, slava Tie!

Amin.

Rugaciunea de dimineata a staretilor de la Optina

Doamne da-mi sa intampin cu liniste sufleteasca tot ce-mi va aduce ziua de azi.

Doamne, da-mi intru totul sa ma supun voii Tale Sfinte.

In tot ceasul acestei zile povatuieste-ma si ajuta-ma in toate. Toate cate le voi auzi si mi se vor intampla in aceasta zi, invata-ma sa le primesc cu sufletul linistit si cu credinta tare, ca pentru toate este Sfanta voia Ta.

In toate cuvintele si faptele mele calauzeste-mi gandurile si simtamintele. In toate intamplarile neprevazute, fa sa nu uit ca totul este trimis de catre Tine.

Doamne, invata-ma sa ma port cu dreptate si intelepciune cu toti fratii mei, sa nu tulbur si sa nu supar pe nimeni.

Doamne, da-mi putere sa duc povara zilei si toate cate mi se vor intampla in aceasta zi cu pace in suflet.

Doamne, calauzeste-mi voia mea si invata-ma sa ma rog, sa cred, sa nadajduiesc, sa rabd, sa iert si sa iubesc. Amin.

Rugaciune de dimineata ca sa treci peste greutati

Slava Tie, Dumnezeule Atotputernic! Cu grija Ta dumnezeiasca, de oameni iubitor, m-ai invrednicit pe mine, pacatosul si nevrednicul. M-am trezit si am dobandit intrare in Sfanta Casa Ta. Primeste, Doamne, glasul rugaciunii mele ca si al sfinteleor si intelegatoarelor Tale puteri. Binevoieste ca din inima curata si cu duh de umilinta, sa Ti se aduca Tie lauda din necuratele mele buze. Ca si eu sa ma fac partas fecioarelor intelepte cu luminata faclie a sufletului meu. Si sa Te slavesc pe Tine.

Binecuvanteaza-ma, Doamne!

Tie, Dumnezeul in Treime Sfanta slavit, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, ma inchin. Iti incredintez sufletul si trupul meu si ma rog. Tu ma binecuvanteaza. Tu ma miluieste. Si de orice rau lumesc, diavolesc si trupesc ma izbaveste. Si da-mi pace, fara de pacat sa petrec ziua aceasta, intru slava Ta si spre mantuirea sufletului meu. In mainile preamaritei Tale milostiviri, o, Doamne al meu, iti incredintez sufletul si trupul meu, simturile si vorbele mele, cugetele si gandurile mele, faptele mele si toate miscarile trupului si sufletului meu; intrarea si iesirea mea, credinta si vietuirea mea, trecerea si sfarsitul vietii mele, ziua si ceasul ultimei mele suflari, moartea mea, adormirea sufletului si a trupului meu.

O, Preamilostive Doamne, Care cu bunatatea si nerautatea ta acoperi pacatele intregii lumi, Tu pe mine care sunt cel mai pacatos dintre toti oamenii, ma primeste in mainile Tale si ma izbaveste de tot raul, curata multimea faradelegilor mele, indrepteaza viata mea cea rea si ticaloasa, fereste-ma de caderile in pacat ce vor sa vina, ca niciodata sa nu manii iubirea Ta de oameni cu care acoperi neputinta mea de diavoli, de patimi si de oamenii cei rai. Pe vrajmasii cei vazuti si nevazuti intoarce-i, si pe mine ma calauzeste pe calea cea mantuitoare ca sa ajung la Tine, limanul dorintelor mele. Daruieste-mi sfarsit crestinesc, cu pace si nerusinat, pazeste-ma de duhurile rautatii, iar la Infricosata Judecata, Milostiv fii robului Tau si ma numara cu oile cele binecuvantate de-a dreapta Ta, ca impreuna cu ele, pe Tine Creatorul Meu, sa Te slavesc in veci.

Amin.

6-Keyword
rugaciunea de dimineata
rugaciunile de dimineata
rugaciunile diminetii
rugăciunea de dimineață
rugăciunile dimineții
rugaciune dimineata
3 rugaciuni de dimineata
rugaciune de dimineata scurta
rugaciunea de dimineață
rugaciunea de dimineata a staretilor de la optina
rugaciunea staretilor de la optina
rugaciunea de joi dimineata
rugaciunea de miercuri dimineata
rugaciunea de vineri dimineata
rug de joi
rugaciune de dimineata care iti da putere
rugaciune de dimineata ortodoxa
rugaciuni de dimineata ortodoxe
rugaciunea de
rugaciune scurta de dimineata
rugaciunea de dimineata trinitas

You may also like