Acasa Rugaciunea de seara Cea mai puternica rugaciune scurta de seara

Cea mai puternica rugaciune scurta de seara

de Parintele Arsenie

Rugaciunea de seara este este o rugaciune care se rosteste inainte de culcare si este una dintre cele mai importante rugaciuni din cadrul cultului crestin ortodox. Daca esti in cautarea unei rugaciuni de seara care sa iti aduca liniste si pace sufleteasca, cea mai puternica varianta este cea recomandata de Arsenie Boca. Aceasta are o incarcatura spirituala foarte mare, si poate face minuni.  Este o rugaciune simpla, insa extrem de eficienta iar in cele ce urmeaza, iti vom oferi textul complet al acesteia, impreuna cu cateva sfaturi pentru a o pronunta corect.

Ortodoxia este cea mai veche si cea mai spirituala religie din lume. Este cea care a rezistat timpului, fiind practicata in zilele noastre de milioane de oameni. Rugaciunea de seara este una dintre cele mai puternice rugaciuni ortodoxe, fiind folosita pentru a obtine vindecarea sufleteasca si protectie divina. Rugaciunea de seara are cea mai puternica influenta asupra noastra, fiindca ne incarca cu energiile pozitive ale zilei care au ramas neutilizate. In aceasta rugaciune cerem voie lui Dumnezeu sa intre in viata noastra si sa o facem cat mai frumoasa si implinita. 

Aceasta rugaciune are o vechime de peste doua milenii si este recunoscuta pentru puterea sa spirituala. Arsenie boca spunea că această rugăciune ne ajută să ne pregătim de culcare și să scăpăm de orice sentimente rele din cauza stresului în timpul zilei noastre.  Are la baza invataturile Sfintilor Parinti ai Bisericii si este folosita cu succes atat pentru protectie, cat si pentru vindecare. In cele ce urmeaza, iti vom oferi varianta integrala a Rugaciunii de seara recomandata de Arsenie Boca, precum si cateva sfaturi utile despre cum sa o rostesti corect.Rugaciunea trebuie rostita cu credinta si sinceritate, pentru a primi harul lui Dumnezeu.

 

Dumnezeule, Atotputernice si milostive, Iti multumesc pentru toate binefacerile Tale ce ni le-ai daruit in aceasta zi.

Ne rugam Tie ca in cea mai grea clipa a vietii noastre sa ne fii alaturi si sa ne izbavesti de rautatea celui rau. Amin!

 

Astfel, cu inima curata, sa fim pregatiti de somnul de noapte si pentru o noua zi pe care ne-o poticneste Domnul. O astfel de rugaciune ca aceasta este o binecuvantare pentru noi tuturor ceilalti si poate fi folositoare nu numai atunci cand suntem singuri, ci si in momentele in care avem prieteni sau familie cu noi. Astfel, se poate spune ca rugaciunea de seara este un mod prin care putem trimite la Dumnezeu orice gand bun si orice lucrare buna pe care le-am facut in timpul zilei.

 

 

You may also like